Κοινός εχθρός ο Βορίδης

422

Μέτωπο κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη έκαναν στη Βουλή τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ο Βασίλης Κόκκαλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος Πάνας από το ΚΙΝΑΛ, η Διαμάντω Μανωλάκου από το ΚΚΕ και ο Βασίλης Βιλιάρδος από την Ελληνική Λύση βρήκαν τον κοινό εχθρό και μάλιστα σε ένα θέμα ύψιστης σημασίας όπως ο πόλεμος κατά των ελληνοποιήσεων. Όσο παράδοξο και αν φαίνεται, εν μέρει συμπαράσταση ο υπουργός βρήκε από τον Κρίτωνα Αρσένη του ΜέΡΑ25.

Οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων δεν βρήκαν μισή καλή κουβέντα να πουν κατά τη συζήτηση του αγροτικού νομοσχεδίου το οποίο και προβλέπει αυστηρές ποινές για τις περιπτώσεις των ελληνοποιήσεων. Μάλλον ενόχλησε ότι ο Βορίδης το είπε και το έκανε και μάλιστα εντός χρονοδιαγράμματος και παρά τον κορωνοϊό. Αυστηροποίησε το πλαίσιο και έφερε και μέτρα για την ενίσχυση των αγροτών και της παραγωγής τους.

Βέβαια, οι αγρότες πάντα ήταν οι αγαπημένοι «πελάτες» των πολιτικών και τώρα δεν θα έχουν κάτι να τους πουλήσουν. Για αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ικανοποιημένος με τον Μάκη Βορίδη ο οποίος έχει περάσει τις εξετάσεις με άριστα σε ένα υπουργείο που σπάνια παρήγαγε κατά το παρελθόν έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr