Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες εικόνες από τον εντοπισμό της κυρίας Ρηνιώς στην Κίναρο, που αγνοούνταν, από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Λόγω βλάβης στα δίκτυα του νησιού η κυρία Ρηνιώ δεν ήταν δυνατόν να επικοινωνήσει με τους δικούς της ανθρώπους, με αποτέλεσμα η οικογένειά της να ανησυχήσει και να ξεκινήσει μια μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της.

Το βίντεο δημοσιοποίησε ο ΣΚΑΪ και σε αυτό φαίνεται ο διασώστης του Super Puma να φτάνει στο σπίτι της μοναδικής κατοίκου, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Oι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή είχαν κάνει εξαιρετικά δύσκολες τις προσπάθειες του Λιμενικού για τον εντοπισμό της γυναίκας, ενώ υπήρχαν επίσης προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του νησιού και τις τηλεπικοινωνίες.

Το πλήρωμα του Super Puma πρότεινε στην κυρία Ρηνιώ να μεταφερθεί στη Ρόδο προκειμένου να περάσει εκεί τις επόμενες ημέρες, μέχρι να αποκατασταθούν τα προβλήματα στην Κίναρο. Η 73χρονη, όμως, απάντησε αρνητικά και ενημέρωσε τους διασώστες πως έχει προμήθειες και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, οπότε δεν θα εγκαταλείψει το νησί της.