Καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Νίκου Ανδουλάκη και του Παύλου Πολάκη με τον δεύτερο να εξαπολύσει επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εξ αιτίας της αναφοράς του πρώτου σε «πολακικές συμπεριφορές»

Το θέμα ξεκίνησε από την ομιλία Ανδρουλακη σε τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Χαλάνδρι στις 15 του μήνα,  όπου μεταξύ άλλων μίλησε για πολακικές συμπεριφορές. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και στο παρελθόν έχει αναφερθεί στον στενό συνεργάτη του ΑΛέξη Τσίπρα ο οποίος ξεσπάθωσε εναντίον του.

«Δεν τραβάς», «είσαι και λίγος και σε έχουν» «τα ποσοστά που είχε πάρει το ΚΙΝΑΛ επί Φώφης α είναι ΘΡΙΑΜΒΟΣ αν τα… ξαναπιάσεις» και «θα πάρεις θέση θέλεις δεν θέλεις» ορισμένες από τις φράσεις με το γνωστό ύφος του αψύ Κρητικού στην ανάρτησή του στο Facebook.

Η κρητική βεντέτα πάντως δείχνει να βρίσκεται σε εξέλιξη

Η δήλωση Ανδρουλάκη για τις πολακικές συμπεριφορές στην ανάρτησή του στο twitter

Η ανάρτηση Πολάκη στο Facebook

«Ανδρουλακη πάλι στον ύπνο σου με έβλεπες;;(φωτο1)

Δεν τραβάς,τόχουν καταλάβει ΟΛΟΙ πλέον !

Είσαι και λίγος και σε έχουν …. Όταν επιτίθεσαι σε μένα μόνο αυτό αποδεικνύεις !
Μετά την Καϊλή ,(που θέλει να σε καλέσει και μάρτυρα έμαθα) τα ποσοστά που είχε πάρει το ΚΙΝΑΛ επι Φωφης Γεννηματα θα είναι ΘΡΙΑΜΒΟΣ αν τα ξαναπιάσεις!
Το δίλημμα είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η ΝΔ ,
Τσιπρας ή Μητσοτάκης!
Θα πάρεις θέση, θέλεις δεν θέλεις!
Με τέτοιες δηλώσεις,από μεριάς σου Νικολακη Ανδρουλακη, σαν τη χθεσινή και σαν την άλλη με τον ΝΤΟΓΙΑΚΟ (φωτο 3) ξεκαθαρίζει το θέμα πως η λυση για τη χώρα ,είναι ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!
ΥΓ: “Πολακική συμπεριφορά” είναι η με κάθε τρόπο διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και δη του δημοσίου χρήματος. Το δέχεται και η Εισαγγελέας Εφετών που απέρριψε τη μήνυση του ομοτράπεζου σου Κουρτάκη. Διάβασε την όλη. Ίσως καταλάβεις…
ΥΓ2: Εγώ είμαι περήφανος για τις μάχες που έδωσα και εξακολουθώ να δίνω προς αυτή την κατεύθυνση. Το έχω αποδείξει άλλωστε και πρόσφατα (Πάτσης, Χειμάρας κλπ). Μπορείς να πεις κι εσύ το ίδιο για τον εαυτό σου;;»