Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στο «Πρώτο Θέμα». Σε αυτήν μιλά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Στέφανο Κασσελάκη, τους υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας που προέρχονται από το ΛΑ.Ο.Σ. ενώ διακινδυνεύει και μια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν εξαιρετικά δηκτικός όσον αφορά το σχολιασμό του για τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο έμπειρος πολιτικός με μια φράση περιγράφει εξαιρετικά εύστοχα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να βάζαμε την Φαίη Σκορδά αρχηγό της αντιπολίτευσης. Επιπλέον αν και χαρακτηρίζει έξυπνο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκει ότι συμπεριφέρεται με περιττή φαιδρότητα ενώ σχολιάζει γεμάτο νόημα ότι συγκεκριμένα κέντρα τον προωθούν με το ζόρι για πρωθυπουργό. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Κασσελάκης ήρθε από το πουθενά, δηλαδή ήρθε για διακοπές με τον Τάιλερ και βρήκε ένα κόμμα. Αν του πει ο Τάιλερ να φύγουν ξανά Αμερική, μετά ποιος είναι; ο Πολάκης; Δεν υπάρχει συνέχεια».

Ο Μητσοτάκης είναι το καλύτερο που υπάρχει

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γνώμη του για τους υπουργούς που ήταν παλαιότερα μέλη του κόμματός του. Σύμφωνα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένας «εξαιρετικός σολίστ» ως υπουργός ενώ θεωρεί καλύτερο τον Μάκη Βορίδη ως «μαέστρο της ορχήστρας». Φυσικά σχολίασε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι είναι το καλύτερο που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην πολιτική ζωή της χώρας: «Είναι ο,τι καλύτερο υπάρχει τώρα. Δεν βρίσκω άλλον. Δηλαδή πες ότι ο Μητσοτάκης ερωτεύεται και φεύγει και πάει στην Μαλάγα. Μετά τι; Ποιον; Δεν υπάρχει κάτι να δούμε για την επόμενη ημέρα». 

Όσον αφορά τον Κυριάκο Βελόπουλο σχολίασε ότι έχει ευφυΐα, ωστόσο δεν κάνει για ηγέτης διότι του λείπουν η παιδεία, ο χαρακτήρας και το ήθος. Τέλος έκανε και μια πρόβλεψη για τις ευρωεκλογές, αναφέροντας ότι η Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει να φτάσει ή και να ξεπεράσει το ποσοστό των ευρωεκλογών του 2019, δηλαδή το 33%, το οποίο θα είναι επιτυχία.