Με δύο πολύ χαρακτηριστικές λέξεις εξέφρασε τη συμφωνία, αλλά και την ανακούφισή του, ο Νίκος Καρανίκας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Νίκος Καρανίκας σχετικά με την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη να ζητήσει να διαγραφεί ο Στέφανος Τζουμάκας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αρκέστηκε, λοιπόν, σε ένα λιτό «Καιρός ήταν...». 

Μάλιστα, σε σχόλια που έκανε ο ίδιος ο Καρανίκας κάτω από την ανάρτησή του, έγραψε ότι περιμένει «και άλλα αστέρια να σβήσουν, περνώντας από τα ΜΜΕ που πηγαίνουν για να προσβάλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πρόεδρο», κάνοντας έμμεση επίθεση σε όλους όσους κάνουν δριμύα κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη αυτή τη στιγμή μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Το χρονικό της υπόθεσης Τζουμάκα - Ποιοι λένε «μπράβο» στον Κασσελάκη 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Στέφανο Τζουμάκα, παραπέμποντάς τον στο Πειθαρχικό μετά τη σημερινή συνέντευξη που έδωσε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, με την οποία αμφισβητούσε ευθέως τον 35χρονο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διχασμένος πια, γιατί η ηγεσία δεν γίνεται αποδεκτή. Ήδη έχει την πρώτη της πολιτική ήττα στις δημοτικές εκλογές. Πολιτικά έχω πλήρη διαφωνία με την ηγεσία, δεν μπορεί να οδηγήσει [...] Μπορεί να αμφισβητηθεί η ηγεσία του κ. Κασσελάκη στο συνέδριο, θα αναληφθούν πρωτοβουλίες», ήταν μερικές μόνο από τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Στέφανος Τζουμάκας.

Επίσης, να σημειωθεί ότι ο Καρανίκας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο μόνος που επικρότησε την απόφαση Κασσελάκη να δείξει στον Τζουμάκα την πόρτα της εξόδου. Νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, ο γνωστός-άγνωστος υπερτομεάρχης με τις ευχές Κασσελάκη Παύλος Πολάκης, αφού ευχαρίστησε πρώτα τον Τζουμάκα, τον κατηγόρησε, μετά ότι εκπέμπει μόνο δηλητήριο διάλυσης και του ζητάει να αυτό να το κάνει εκτός κόμματος.