Πότε ήταν σοβαρός στη συμπεριφορά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Ποτέ δεν ήταν σοβαρός, ειδικά στα θέματα που αφορούν την οικονομία. Αυτή είναι η πραγματικότητα και με αυτή την αρνητική κατάσταση, δυστυχώς, είναι αναγκασμένη να πορευθεί η χώρα.

Αφού προσπάθησαν να μας πείσουν συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τα παράλληλα ή για τοπικά νομίσματα(!) και κάθε μέρα οι πολίτες γίνονται μάρτυρες από τις εξαγγελίες του Τσίπρα, τις οποίες ούτε έχουν κοστολογήσει στα σοβαρά ούτε έχουν να παρουσιάσουν κάποια σοβαρή πρόταση για την οικονομία και τη χώρα, ήρθε η ώρα να αναλάβουν οι ειδικοί για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο imerisia.gr, απαντώντας στα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για να υλοποιηθούν οι προεκλογικές εξαγγελίες των κομμάτων φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι το μόνο κόμμα το οποίο υπόσχεται τα πάντα στους πάντες.

Υπάρχει κάποιος περισσότερο ειδικός από τον διοικητή της ΤτΕ; Oχι φυσικά. Ο Γιάννης Στουρνάρας αποδόμησε πλήρως τις υποσχέσεις και τα «ΘΑ» του Αλέξη Τσίπρα, ξεκαθαρίζοντας ότι όλες αυτές οι εξαγγελίες θα τινάξουν την οικονομία στον αέρα.

Αλλά τι να καταλάβει από όλα αυτά ο Τσίπρας; Δεν έβαλε μυαλό με όσα έλεγε περί σκισίματος των Mνημονίων και συνεχίζει τα ίδια τα ίδια. Υπόσχεται τα πάντα στους πάντες και για να κερδίσει μερικές ψήφους δεν υπολογίζει τη ζημιά που θα υποστεί η χώρα και η οικονομία ειδικότερα.

Αυτή όμως δεν είναι σοβαρή συμπεριφορά. Και βέβαια, θα μου πείτε: Γιατί πότε ήταν σοβαρός στη συμπεριφορά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Ποτέ δεν ήταν σοβαρός, ειδικά στα θέματα που αφορούν την οικονομία. Αυτή είναι η πραγματικότητα και με αυτή την αρνητική κατάσταση, δυστυχώς, είναι αναγκασμένη να πορευθεί η χώρα.

Γιατί η Ελλάδα έχει την ατυχία να διαθέτει στη θέση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον μεγαλύτερο λαϊκιστή πολιτικό στην Ευρώπη. Τον Αλέξη Τσίπρα που δεν το έχει σε τίποτα να αρχίσει πάλι τα ίδια και να μας ρίξει στα βράχια. Προκειμένου να πάρει μερικές ψήφους είναι ικανός για όλα.

Γι’ αυτό το μήνυμα που πρέπει να στείλει η κοινωνία στις εκλογές της επόμενης Κυριακής θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο και να στείλει στο σπίτι του τον Τσίπρα.