Μήνυμα ενότητας έστειλε από την πλατεία Κορυτσάς των Γλυκών Νερών ο δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης. Έκανε λόγο για «διχαστικό λόγο που προσπάθησε να δηλητηριάσει την κοινωνία μας» και κάλεσε τους εκατοντάδες δημότες που έδωσαν το παρών να ψηφίσουν με γνώμονα να συνεχίσει ο δήμος «στην κατεύθυνση της προόδου, της ανάπτυξης και των έργων. Για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2019 και τα αποτελέσματά της βλέπετε γύρω σας». 

Ο Ισίδωρος Μάδης έκανε εκτενή απολογισμό των όσων επετεύχθησαν τα τελευταία χρόνια ενώ κατέρριψε ένα προς ένα τα fake news που διακινούνται από τους πολιτικούς του αντιπάλους. 

«Θεωρούν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν μια ολόκληρη πόλη. Υποτιμούν τους πολίτες. Σας υποτιμούν» τόνισε και τους κάλεσε «με την ψήφο σας την Κυριακή να τους βάλετε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Να τους στείλετε το δικό σας μήνυμα, ότι ο Δήμος Παιανίας δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο, ότι οι πολίτες δεν είναι πιόνια, ότι έχουν κρίση και ότι η κοινωνία μας δεν έχει χώρο για σύγχρονους Μαυρογιαλούρους». 

«Η κοινωνία μας απαιτεί σοβαρότητα και σχέδιο. Απαιτεί σεβασμό. Απαιτεί αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα της δικής μας διοίκησης το βλέπετε γύρω σας. Μαζί θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα. Έργα που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος, κληρονομιά στις επόμενες γενιές» συνέχισε ο Δήμαρχος Παιανίας. 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις συνεργασίες που έγιναν τα τελευταία χρόνια με μόνο γνώμονα να διοικηθεί ο δήμος. «Ανθρωποι με ειλικρινή διάθεση προσφοράς στον τόπο, παραμερίσαμε τις όποιες διαφορές μας και συστρατευτήκαμε αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μας αναλογούν» είπε ευχαριστώντας από βήματος του Σταύρο Θανάση και Κώστα Μπουλμέτη. 

Δήλωσε υπερήφανος διότι «πάντα ήμασταν παρόντες στην πρώτη γραμμή. Είπαμε την αλήθεια, ανεξαρτήτως προσωπικού και πολιτικού κόστους». Εξήγησε πως ο δήμος δεν μπορεί να είναι δύο ταχυτήτων και αναφέρθηκε στα έργα υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη στη ΔΕ Γλυκών Νερών όπως «οι διανοίξεις στο Μιχούλι που μεταμορφώνουν μια ολόκληρη περιοχή από χωράφια σε πόλη, η επέκταση του δικτύου ύδρευσης που καλύπτει τις αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών , οι νέοι κοινόχρηστοι και νέοι αθλητικοί χώροι». 

«Γνωρίζω ότι κάποιοι δίχως ντροπή σας υπόσχονται πως αν τους ψηφίσετε θα αποκαταστήσουν τους δρόμους των Γλυκών Νερών. Δεν σας λένε όμως ότι: 

Εκείνοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση. Εκείνοι απέκλεισαν τον Δήμο Παιανίας από οποιαδήποτε παρέμβαση στην εκτέλεση του έργου αποχέτευσης. 

Δεν υπάρχει καμία σχετική πρόβλεψη στη σχετική σύμβαση με εξαίρεση την επιτροπή παρακολούθησης που όμως δεν έχει αρμοδιότητες. 

Δεν σας λένε ότι επί δύο χρόνια διεκδικήσαμε χρηματοδότηση για την αποκατάσταση πείθοντας εν τέλει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα ο οποίος ενέκρινε το ποσό των 2.600.000 ευρώ. 

Δεν σας λένε ότι για το έργο έχει γίνει ήδη διαγωνισμός και υπάρχει ανάδοχος. Η σύμβαση υπογράφεται το επόμενο διάστημα και το έργο ξεκινά. Υπόσχονται κάτι το οποίο ήδη γίνεται» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισίδωρος Μάδης. 

«Η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής είναι η κρισιμότερη των τελευταίων ετών. Είναι αυτή που θα καθορίσει αν θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση. Στην κατεύθυνση της προόδου, της ανάπτυξης και των έργων. Αν θα ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2019 και τα αποτελέσματά της βλέπετε γύρω σας ή αν θα επιστρέψουμε στην εσωστρέφεια, τη μιζέρια και την απραξία» κατέληξε ο δήμαρχος Παιανίας καλώντας τους δημότες «να μας δώσετε ισχυρή και καθαρή εντολή, από την πρώτη Κυριακή για έναν ισχυρό, νοικοκυρεμένο και σύγχρονο δήμο».