Πέντε άνθρωποι ανάμεσά τους και ένα οκτάχρονο παιδί, σκοτώθηκαν μετά από πυροβολισμούς που ερρίφθησαν αργά χθες το βράδυ 28/4 μέσα σε ένα σπίτι στο Κλίβελαντ του Τέξας, όπως μετέδωσε σήμερα το ABC επικαλούμενο την τοπική αστυνομία και τις Αρχές.

Τα 4 θύματα έχασαν ακαριαία τη ζωή τους και το πέμπτο εξέπνευσε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το νεότερο από τα θύματα ήταν 8 ετών, ενώ δύο γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές ήταν πεσμένες πάνω σε δύο παιδιά που επέζησαν της επίθεσης, κατέληξε το ρεπορτάζ επικαλούμενο τις Αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί τον δράστη.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα των θυμάτων ή την πιθανή σχέση που είχαν με τον ύποπτο, αλλά ανακοίνωσε ότι ήταν όλα από την Ονδούρα, μετέδωσε το ABC.

Αξιωματούχοι από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Τζασίντο δέχτηκαν από το Κλίβελαντ μια τηλεφωνική κλήση για παρενόχληση στις 11:31 μ.μ τοπική ώρα αλλά όταν έφθασαν επί τόπου βρήκαν πολλούς νεκρούς από σφαίρες, μετέδωσε το ABC

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Τζασίντο ενημέρωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ότι ο ύποπτος είναι ένας Μεξικανός, ένοπλος, υπό την επήρεια αλκοόλ και διαφεύγει.

Το αστυνομικό τμήμα του Κλίβελαντ δεν απάντησε άμεσα σε αίτημα του Reuters να σχολιάσει, ενώ ούτε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Τζασίντο ήταν προσβάσιμο για τον ίδιο λόγο.