Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να προστατέψει και τους βλάκες

by Manifesto

Τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για να πολεμήσει τον φονικό κορωνοιό αποσκοπούν στην προστασία της δημόσιας υγείας. Αποσκοπούν στην προστασία των πολιτών. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. 

Κι ενώ η συντριπτική πλειονότητα του λαού το καταλαβαίνει αυτό, υπάρχει και μια θλιβερή μειοψηφία η οποία στο όνομα της ημιμάθειας και της βλακείας βάζει σε κίνδυνο την υγεία μας και τη δική τους.

Οι λεγόμενοι αρνητές μάσκας, μαζί με τους ψεκασμένους και τους γνωστούς μπαχαλάκηδες νομίζουν ότι η πανδημία τους δίνει την “ευκαιρία” για να διαφημίσουν την βλακεία τους. Είτε με “αντισυγκεντρώσεις” κατά της μάσκας και της καραντίνας, είτε για να κάνουν συγκεντρώσεις “θανάτου” και διασποράς του ιού.

Και φτάνουμε στο δια ταύτα: τι θα κάνει η κυβέρνηση με όλους αυτούς; Το αυτονόητο. Μαζί με την συντριπτική πλειονότητα του λαού, θα προστατέψει και τους βλάκες. Είναι υποχρέωσή της και καθήκον της προς όλους τους πολίτες και δη ιερό καθήκον στην μαύρη εποχή της πανδημίας που ζούμε. Προς όλους και για όλους τους πολίτες. Ακόμη και για τους βλάκες.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα