Η Groupama Ασφαλιστική σταθερά στο πλευρό του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή»

9
groupama tomanifesto.gr

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή», συνεισφέροντας στην αγορά των απαραίτητων αναπηρικών αμαξιδίων.

Ο Σύλλογος «Αγάπη για Ζωή» -από το 2015- προσφέρει σημαντικά στην κοινωνία, τόσο στον τομέα της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων όσο και της αρωγής ανηλίκων και ενηλίκων με σοβαρά κινητικά προβλήματα. Ωστόσο, ο σύλλογος, ο οποίος συνέδεσε στη συνείδηση όλων μας τη συλλογή πλαστικών καπακιών με την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων και την έννοια της ανακύκλωσης με αυτήν της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, έχει βρεθεί σε οικονομική δυσχέρεια μετά την πρόσφατη πανδημία.

Η Groupama Ασφαλιστική, με αίσθημα ευγνωμοσύνης, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να
βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου «Αγάπη για Ζωή», αλλά και άλλων οργανώσεων που
επλήγησαν ανεπανόρθωτα από την πανδημία και χρήζουν άμεσης στήριξης για να μπορέσουν να συνεχίσουν το κοινωνικό τους έργο.

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €139,4 εκ. το 2018, η εταιρεία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών πρακτόρων και διαμεσολαβητών, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός πολυεθνικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 12 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί 32.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 10 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.com/.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr