Η έκτη γενιά Opel Corsa διαθέτει κινητήρες diesel και βενζίνης

11
Η έκτη γενιά Opel Corsa διαθέτει κινητήρες diesel και βενζίνης tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την παρουσίαση της ηλεκτρικής έκδοσης του Opel Corsa η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε το μοντέλο με κλασικούς κινητήρες καύσης.

Οι πωλήσεις του πεντάθυρου μοντέλου, μήκους 4,06 μέτρων, θα ξεκινήσουν με ιδιαίτερα οικονομικά μηχανικά σύνολα βενζίνης και diesel που αποδίδουν από 75 ίππους έως και 130 ίππους. Όλες οι εκδόσεις κινητήρων υπόσχονται μέτρια κατανάλωση και μία απολαυστική οδηγική εμπειρία.

Στην κορυφή της γκάμας κιβωτίων ταχυτήτων βρίσκεται ένα οκτατάχυτο αυτόματο. Η σπορ συνολική εντύπωση υποστηρίζεται από τη σχεδίαση μειωμένου βάρους και τη χαμηλή θέση του καθίσματος του οδηγού, ενώ η παθητική ασφάλεια βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Παραγγελίες για το νέο Corsa γίνονται δεκτές από την 1η Ιουλίου στη Γερμανία, με την τιμή της βασικής έκδοσης να είναι 13.990 ευρώ.