Ό,τι έκανε με το θάνατο της «μικρής Μαρίας» στον Έβρο κάνει ακριβώς και στην περίπτωση με την τραγωδία των μεταναστών. Η περίοδος που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ό,τι ήθελε και συκοφαντούσε όποιον ήθελε χωρίς συνέπειες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα θα τα εισπράξει όλα αυτά στην κάλπη.

Πλησιάζει η μεγάλη και κρίσιμη ημέρα για τις κάλπες της Κυριακής 25 Ιουνίου και, όπως φαίνεται καθημερινά, αυτές οι εκλογές θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, να εξοικονομήσει περί τα 500 εκατ. ευρώ η χώρα και να είχαν όλοι συγκεντρωθεί στα μεγάλα προβλήματα της χώρας, αφού θα είχε σχηματιστεί κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή, εάν δεν είχαμε την απλή αναλογική του Τσίπρα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως με υπαιτιότητα του Τσίπρα η χώρα οδηγείται σε νέες κάλπες, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει προς τα έξω την αγωνία, την εμπάθεια και την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα που έρχεται, καθώς από αυτό θα κριθεί το πολιτικό του μέλλον. Μόνο που αυτή η αγωνία εκδηλώνεται με μια ακόμη προσπάθεια να προκαλέσει χάος, τοξικότητα και διχασμό. Στο πλαίσιο αυτό, το τραγικό ναυάγιο μετατρέπεται από τον ίδιο σε διαδικασία διασυρμού της ίδιας της χώρας.

Η ΤΑΚΤΙΚΗ του Τσίπρα να ισοπεδώνει τους πάντες και τα πάντα για να επιβεβαιώνει το σύμπλεγμα που έχει απέναντι στον Μητσοτάκη επιβεβαιώνει την πολιτική ανικανότητά του ως πολιτικού. Χυδαίες επιθέσεις κατά του Λιμενικού από τον ίδιο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μίσος και απόψεις που παραπέμπουν σε συνωμοσιολόγους άλλης εποχής, ό,τι έκανε με το θάνατο της «μικρής Μαρίας» στον Εβρο κάνει ακριβώς και σε αυτή την περίπτωση με την τραγωδία των μεταναστών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει κατά γράμμα την πολιτική των fake news των δήθεν αποκαλύψεων από ΣΥΡΙΖΑϊκά ΜΜΕ και χρησιμοποιεί, όπως κάνει πάντα, τα κομματικά τρολ του Διαδικτύου, τα οποία έχουν αναλάβει να εξυβρίζουν συνεχώς τους πολιτικούς τους αντιπάλους.


ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ
όλοι είναι έξαλλοι με τον Τσίπρα και θα τον «μαυρίσουν» στις εκλογές της Κυριακής γιατί χρησιμοποιεί το Λιμενικό για να βγάλει την τοξικότητά του απέναντι στη ΝΔ. Δεν μιλάμε για μερικές εκατοντάδες ψήφους, αλλά για χιλιάδες ψήφους που θα τον «μαυρίσουν» στις κάλπες της 25ης Ιουνίου. Η περίοδος που ο Τσίπρας έλεγε ό,τι ήθελε και συκοφαντούσε όποιον ήθελε χωρίς συνέπειες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα θα τα εισπράξει όλα αυτά στην κάλπη. Το μήνυμα των πολιτών θα αποτελέσει νέο χαστούκι για τον ίδιο και τους συντρόφους του στην Κουμουνδούρου. Ας πρόσεχε…