Η Aegean ανακοίνωσε ότι η πτήση ΟΑ078 της Olympic Air επέστρεψε προληπτικά στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά από ένδειξη για πιθανή παρουσία καπνού στον χώρο των αποσκευών, με τους 67 επιβάτες και τα 4 μέλη πληρώματος να αποβιβάζονται με ασφάλεια και νέο αεροσκάφος να αναλαμβάνει τη συνέχιση του δρομολογίου προς την Πάρο.
Η ανακοίνωση της AEGEAN, γιατί επέστρεψε το αεροσκάφος
Σύμφωνα με την Aegean, κατά τη διάρκεια της πτήσης ΟΑ078, που εκτελούνταν από την Olympic Air με προορισμό την Πάρο, παρουσιάστηκε ένδειξη για πιθανή ύπαρξη καπνού στον χώρο των αποσκευών.
Όπως επισημαίνει η εταιρεία, ο κυβερνήτης, εφαρμόζοντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας, αποφάσισε προληπτικά την επιστροφή του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ώστε να πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος.
Στο αεροσκάφος επέβαιναν 67 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, χωρίς να αναφερθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.
Η Aegean γνωστοποίησε ακόμη ότι έχει ήδη διαθέσει νέο αεροσκάφος, προκειμένου οι επιβάτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους και να φτάσουν στον προορισμό τους στην Πάρο.
Η ανακοίνωση της Aegean
«Σχετικά με την πτήση ΟΑ078 από Αθήνα για Πάρο
Η Aegean ενημερώνει ότι στην πτήση 078, που εκτελείται από την Olympic Air, από την Αθήνα με προορισμό την Πάρο με 67 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος παρουσιάστηκε ένδειξη για πιθανή ύπαρξη καπνού στον χώρο των αποσκευών και ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, προληπτικά και τηρώντας τις σχετικές διαδικασίες της εταιρείας, επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος» για τον τεχνικό έλεγχο του αεροσκάφους. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία έχει ήδη μεριμνήσει για νέο αεροσκάφος προκείμενου να μεταβούν στον προορισμό τους.»