Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στα επιτελεία του Ντόναλντ Τραμπ και της Κάμαλα Χάρις για τις προεδρικές εκλογές στις 5 Νοεμβρίου, στις ΗΠΑ.

Έτοιμη είναι η προεκλογκή αφίσα της Χάρις, διά χειρός Σέπαρντ Φέιρι, μίας θρυλικής μορφής στον χώρο του γκράφιτι. Εμπνευσμένη από το σύνθημα της εκστρατείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών «Δεν γυρνάμε πίσω». Με έκφραση αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας και με ένα διακριτικό χαμόγελο η Κάμαλα Χάρις κοιτάζει ψηλά ενώ στο κάτω μέρος της η αφίσα γράφει τη λέξη «FORWARD»

«Αυτά τα λόγια της Κάμαλα Χάρις περιγράφουν τη στιγμή στην οποία βρισκόμαστε και για να μη γυρίσουμε πίσω, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά», έγραψε ο καλλιτέχνης με έδρα το Λος Άντζελες σε ανάρτησή του στο Instagram.

Με τον τίτλο «ΕΛΠΙΔΑ» το 2008, ο Φέιρι δημιούργησε επίσης την αφίσα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα για την προεκλογική του εκστρατεία. 

Το 2015, είχε δηλώσει στο CNN ότι η Χίλαρι Κλίντον δεν τον «εμπνέει αρκετά». Ωστόσο, δημιούργησε τρία έργα διαμαρτυρίας για τον Ντόναλντ Τραμπ πριν την ορκωμοσία του, χωρίς όπως ο ίδιος διευκρινίζει να λάβει ποτέ αμοιβή γι' αυτά.