Ζητούμε συγγνώμη από τους «μαχητές» του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ γιατί στο σημερινό σημείωμα δεν θα ασχοληθούμε με τις… εχθροπραξίες στο μέτωπο της κεντροαριστεράς, αλλά μ’ ένα… υποδεέστερο ζήτημα που αφορά τη «Μαύρη Διεθνή» της τρομοκρατίας, με αφορμή τις πληροφορίες ότι στο ουκρανικό μέτωπο βρέθηκαν νεκροί Bορειοκορεάτες στρατιώτες!

Το γεγονός έχει τη σημασία του γιατί επιβεβαιώνει τη σχέση του Πούτιν με τον Κιμ Γιονγκ-Ουν, και των δύο με το καθεστώς της Τεχεράνης. Ταυτόχρονα είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες από έγκυρα μέσα ενημέρωσης ότι το κομμουνιστικό καθεστώς της Βορείου Κορέας έχει ενεργό παρουσία τόσο στον πόλεμο στην Ουκρανία όσο και στη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.

Οι νοτιοκορεατικές μυστικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν ότι η Χαμάς χρησιμοποιεί βορειοκορεατικό οπλισμό εναντίον του Ισραήλ, σημειώνοντας μάλιστα ότι το καθεστώς της Πιονγιάνγκ συνεργάστηκε με τους τρομοκράτες στην κατασκευή των σηράγγων στη Γάζα. Υπενθυμίζουμε ότι η Βόρεια Κορέα συνεργάστηκε με το Ιράν και τη Συρία το 2019 στέλνοντας στρατιώτες να πολεμήσουν για το καθεστώς του Ασαντ.

Σημειώστε ότι πριν από τρία χρόνια, έκθεση του ΟΗΕ αποκάλυψε τη συνεργασία για την ανάπτυξη της πυραυλικής τεχνολογίας μεταξύ Βορειοκορεατών και Ιρανών. Η Ουκρανία και το Ισραήλ είναι η αρχή…