Πολύ κακή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision

H τραγουδίστρια, που ας υπενθυμίσουμε ότι στον διαγωνισμό δεν εκπροσωπεί τον εαυτό της αλλά ολόκληρη την Ελλάδα, έδειξε εμφανώς τη δυσαρέσκεια της την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια. 

Θα μπορούσε κάποιος να μην το σχολιάσει αν η Μαρίνα Σάττι έκανε τουλάχιστον μια κίνηση που να έδειχνε ότι έχει πολιτική άποψη. Αλλά προτίμησε να δείξει τεράστια αγένεια και να συμπεριφερθεί σαν έφηβη. Την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, η Σάττι άρχισε επιδεικτικά να χασμουριέται και να προσποιείται ότι κοιμάται για να δείξει την αποδοκιμασία της. 

Ας μη σκεφτεί κάποιος ότι απλώς έδειχνε την κούραση της από την υπερπροσπάθεια που χρειάστηκε να κάνει στον ημιτελικό λόγω του ξαφνικού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Σε άλλα πλάνα, η Μαρίνα Σάττι είναι εμφανώς ευδιάθετη και συζητά χαμογελαστή με τον τραγουδιστή που εκπροσωπεί την Ελβετία. 

Δείτε το βίντεο