Ήταν αναμενόμενο τα κόμματα της… Αριστεράς να πάρουν θέση υπέρ όσων επιτέθηκαν κατά του Αδώνιδος Γεωργιάδη έξω από το νοσοκομείο της Νίκαιας.

Άλλωστε έχουν δηλώσει ότι η σταθερότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία γι’ αυτούς.

Το ΠΑΣΟΚ όμως; Τι λόγο είχε να βγει και να μιλήσει για «σόου» του υπουργού Υγείας; Τι ακριβώς εννοεί; Δεν γνωρίζει τι έγινε; Ποιοι και γιατί συγκεντρώθηκαν; Δεν άκουσε, δεν έμαθε ότι προανήγγειλαν την… υποδοχή που έκαναν στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ας δουν πώς κλείνει η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τα όσα έγιναν έξω από το νοσοκομείο. Ας τη δουν και σύντροφοι των αριστερών κομμάτων του Κοινοβουλίου:

«Η σημερινή κινητοποίηση του Σωματείου Εργαζομένων στο ΓΚΝ Νίκαιας και φορέων της γειτονιάς, με την πρωτοπόρα συμμετοχή των δυνάμεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά το μίσος και την οργή του κόσμου για την κυβέρνηση της ΝΔ και τους υπουργούς της. Να τους ανατρέψουμε!»

Τι λέει η ανακοίνωση. Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο, «φορείς της γειτονιάς» και συμμετοχή «των δυνάμεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ». Και μόνο αυτό αρκεί για να πάει… κουβά το αφήγημα περί εργαζομένων που αντιδρούν και δεν θέλουν τον Άδωνι, όπως δεν το θέλει και η Έλενα Ακρίτα σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση που έκανε.

Με απλά λόγια, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ετοίμασε την «υποδοχή», την είχε προαναγγείλει –εξ ου και η παρουσία της αστυνομίας– και την ολοκλήρωσε με όλα όσα είδαμε να γίνονται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν. Διότι όποιος μιλάει για σόου πρέπει να ξέρει και τι ακριβώς λέει. Και όποιος υποστηρίζει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης «προκάλεσε», να καταλάβει και τι ακριβώς κάνει.

Ειδικά το ΠΑΣΟΚ, που έγινε δέκτης ανάλογων επιθέσεων στο παρελθόν, θα πρέπει ίσως να ξαναδεί την τακτική του. Ψαρεύοντας από αυτήν τη δεξαμενή ψηφοφόρους τείνει να υιοθετήσει και τη λογική τους...