Η γνωστή παροιμία που λέει ότι… μάτια που δεν βλέπονται εύκολα λησμονιούνται δεν ισχύει στην περίπτωση του Γρηγόρη Δημητριάδη, που φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη βάση της ΝΔ και κυρίως στους νέους.

Αφορμή για τη διατύπωση αποτέλεσε ο γάμος την περασμένη εβδομάδα του Δημήτρη Χρόνη, παλιού στελέχους της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ και νυν προέδρου της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, όπου η παρουσία του προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση μεταξύ των προσκεκλημένων υπουργών και βουλευτών.

Προφανώς ο Γρηγόρης Δημητριάδης δεν είναι από εκείνους που λησμονιέται εύκολα, όχι μόνο λόγω της σημαντικής δουλειάς που έγινε επί των ημερών του στην Πειραιώς και στο Μαξίμου, αλλά κυρίως λόγω της αποτελεσματικότητάς του στην επίλυση θεμάτων που φρόντιζε εγκαίρως να μη γίνονται προβλήματα.

Το γεγονός της θερμής υποδοχής του από την πλειονότητα των παρευρισκομένων οφείλεται και στο ότι ποτέ δεν επεδίωξε τη δημοσιότητα γιατί δεν είχε (και δεν έχει) προσωπική ατζέντα.

Αλλωστε ήταν και παραμένει στο πλευρό του πρωθυπουργού. Η παρουσία του –από τις ελάχιστες είναι αλήθεια– σε δημόσια εκδήλωση στάθηκε η αφορμή να μας θυμίσει πως ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Και επιπλέον ότι η εκτίμηση και η αγάπη των στελεχών της ΝΔ είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την προσφορά του στην παράταξη.