Σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο χαρακτήρισε ως «ένα κύμβαλο αλαλάζον που περνούσε στα κανάλια για να δείξει τον πλούτο του και έταζε λαγούς με πετραχήλια χωρίς να βγαίνει ο λογαριασμός», έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος. Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Kontra24, «δεν υφίστατο ως πολιτικός αρχηγός και ως πολιτικό ον στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ». «Εμείς κάναμε τη σούμα σε ένα μπακαλοτέφτερο και μας έπιανε το στομάχι και στη ΝΔ γελούσαν», είπε, για να προσθέσει ότι «η μόνιμη τακτική του όταν κάναμε σχόλια ήταν ότι τον υπονομεύει ο Τσίπρας μήπως και φοβηθούμε και τα πάρουμε πίσω».

Κατά τον Απόστολο Γκλέτσο «ο Κασσελάκης απώλεσε την εξουσία, δεν τον καθαίρεσε η ΚΕ. Κι εμείς έχουμε 13 σκυλιά δεν τα βγάζουμε. Από τον τρίτο και τέταρτο μήνα τα έλεγαν όλοι, ξεχείλισε το ποτήρι. Και το επιστέγασμα, να βγει μπροστά σε ανθρώπους με οικογενειακή ιστορία και να τους πει κουκουλοφόρους; Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί, να μας πει κουκουλοφόρους ο Κασσελάκης; Αλήθεια;»

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του επανέλαβε ότι «ήταν κάτι που αποφάσισα αμέσως για να βάλω πλάτη στο κόμμα και όχι για προσωπικές φιλοδοξίες». Στο ερώτημα, δε, τι θα συμβεί αν εκλεγεί εκ νέου ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε: «Ας τον ξαναβγάλουν και να τον πάρουν να πορευτούν, εγώ τουλάχιστον θα φύγω. Να με πει κουκουλοφόρο ο Κασσελάκης;».