Γκιουλέκας: Δεν θα απολογηθούμε επειδή υλοποιούμε το πρόγραμμά μας

by theodosis

«Η Νέα Δημοκρατία σήμερα δεν βρίσκεται απολογούμενη! Αυτό ήταν το κυβερνητικό πρόγραμμά μας, αυτό το πρόγραμμα ενέκρινε ο ελληνικός λαός στις 7 Ιουλίου. Σε αυτούς που μιλούν για “σκληρή αστυνομοκρατία” να τους θυμίσουμε ότι περίπου το 40% του ελληνικού λαού ενέκρινε το πρόγραμμά μας. Ένα πρόγραμμα που μιλάει για μια ευνομούμενη πολιτεία, ένα κράτος δικαίου όπου οι νόμοι ισχύουν για όλους! Είναι δυνατόν αυτό το 40% όσων ψήφισαν να θέλουν σκληρή αστυνομοκρατία;», σχολίασε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

«Η Κυβέρνηση μετατρέπει τα ΑΕΙ από χώρους ανομίας σε χώρους εκπαίδευσης, γιατί δεν νομίζω ότι όσα βρέθηκαν μέσα στην ΑΣΟΕΕ να έχουν σχέση με την εκπαιδευτική διαδικασία. Αυτό θέλει η κοινωνία! Όπως συμβαίνει και με 12 κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στα Εξάρχεια και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η κατάσταση αλλάζει!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ.Γκιουλέκας και ερωτηθείς για τις αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε:

«Αντιδρούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ, όπου βρέθηκαν κράνη, ρόπαλα και υλικά παρασκευής μολότοφ με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ρήση του κ.Τζανακόπουλου “ε καλά δεν βρήκαν και καλάσνικοφ!”.

Να θυμίσουμε ότι κάποια από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνουν ως μάρτυρες υπεράσπισης σε δίκες κατά των “μπαχαλάκηδων”. Κάποιοι από αυτούς πήγαιναν ως μάρτυρες υπεράσπισης στις δίκες των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη. Κάποιοι, μάλιστα, οι οποίοι διετέλεσαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έλεγαν μέσα στο Κοινοβούλιο ότι οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη ήταν λαϊκοί αγωνιστές που επέλεξαν τον ένοπλο αγώνα!

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση με τις θέσεις που διατυπώνει, αποδεικνύει ότι βρίσκεται βαθιά βουλιαγμένη στις ιδεοληψίες της».

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα