Για τον διορισμό στον Εθνικό Κήπο του γιου του Ανδρέα, απο τον Δήμο Αθηναίων κλήθηκε να απαντήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής στο συνέδριο της «Καθημερινής» όταν ρωτήθηκε απο τη Σία Κοσιώνη.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι τον στενοχωρεί και τον εξαγριώνει αυτό που γίνεται και έκανε λόγο για μια άδικη επίθεση. «Ο Ανδρέας οικειοθελώς θέλει να βοηθήσει» είπε, συμπληρώνοντας ότι ο γιος του ακολουθεί έναν δρόμο ολιστικό.

@omadaalithias Ξέρει και βελονισμό #papandreou #ethnikoskipos #pasok #dimosathinaion #fy #ethelontismos #viralvideo #politiki #politics ♬ πρωτότυπος ήχος - Ομάδα Αλήθειας

Απαντώντας σε ερώτηση της Σίας Κοσιώνη για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτησή του ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε: «Καλά κάνετε και το ρωτάτε, γιατί όχι μόνο με στεναχωρεί, αλλά και με εξαγριώνει. Και πάλι γίνεται μία άδικη επίθεση απέναντι σε ένα μέλος της οικογένειας. Αυτήν τη στιγμή είναι ο γιος μου. Προτρέχουν και υπάρχει και απάντηση. Ο Ανδρέας οικειοθελώς θέλει να βοηθήσει. Ο Ανδρέας, παρά τις σπουδές του, έχει ακολουθήσει έναν δρόμο θα έλεγα αντισυμβατικό, αυτός το λέει «ολιστικό».

Πήγε Κίνα, έμαθε βελονισμούς, έφτιαξε μελίσσια, δουλεύει με τη φύση, αγαπάει τη φύση και έχει καλές ιδέες. Θα κριθεί και αυτός όπως όλοι, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια έχει χτυπηθεί. Νομίζω η οικογένεια Παπανδρέου είμαστε από τις οικογένειες που έχουμε χτυπηθεί πάρα πολύ και πιστεύω ότι ίσως επειδή συγκρουστήκαμε πάρα πολύ και με κατεστημένα και με αντιλήψεις...»