«Μεγάλη δικαίωση για τον Γρηγόρη Δημητριάδη, που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα» χαρακτηρίζει την απόφαση του Αρείου Πάγου, για τις υποκλοπές, ο βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κωτσός.

Ειδικότερα, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο κ. Κωτσός επεσήμανε «Eυχαριστώ πολύ, κύριε πρωθυπουργέ. Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, το θέμα των υποκλοπών έρχεται ξανά και ξανά. Μετά το πόρισμα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, που επί της ουσίας τι αποτελεί, με το να αποφαίνεται ότι δεν υπήρξαν παράνομες ενέργειες από κρατικούς λειτουργούς και από κυβερντικά στελέχη, αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση και για τον πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που κατηγορήθηκε για τη δημιουργία παρακράτους του Μαξίμου, και βεβαίως μια μεγάλη δικαίωση για τον Γρηγόρη Δημητριάδη, που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα σε όλη αυτήν τη διαδικασία.

Εκτός και αν, συνάδελφοι, τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης τις κρίνουμε αλα καρτ. Όποτε μας βολεύουν οι δικαστές είναι ανεξάρτητοι, αμερόλητοι και αδέσμευτοι και όποτε δεν μας βολεύουν είναι υποβολιμαίοι. Κάνοντας όμως αυτές τις σκέψεις και απαξιώνοντας κυρίαρχους θεσμούς του δημοκρατικού μας πολιτεύματος όπως είναι η Δικαιοσύνη, που οι δικηγόροι λένε ότι είναι το τελευταίο καταφύγιο του πολίτη, επί της ουσίας απαξιώνουμε την ίδια τη δημοκρατία μας και είναι πολύ επικίνδυνο αυτό».

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας