Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Γιάννης Οικονόμου είχε σήμερα, Τετάρτη, τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του αδικοχαμένου 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος δολοφονήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια αιματηρών επεισοδίων που προκάλεσαν Κροάτες χούλιγκαν της ποδοσφαιρικής ομάδας Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στα οποία συμμετείχαν και Έλληνες χούλιγκαν. 

Ο υπουργός, αρχικά, μετέφερε τα συλλυπητήριά του, όπως και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Στη συνέχεια, διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία κάνει τα πάντα, προκειμένου να εντοπίσει τους ενόχους για τη δολοφονία του 29χρονου και να τους παραπέμψει στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Την Παρασκευή η κηδεία - Η ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας

Αξίζει να αναφερθεί πως η κηδεία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή που έχασε άδικα τη ζωή του θα γίνει την Παρασκευή 11 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στις 17:00, στην Ελευσίνα, την πόλη του Μιχάλη, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έκανε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ-ΑΕΚ Ανθή Παπακώστα σε προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Από πλευράς του, ο Δήμος Ελευσίνας, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε τη μη πραγματοποίηση καμίας αθλητικής ή πολιτιστικής εκδήλωσης στον δήμο: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 29χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσουρή και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη».