Τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ επισκέφθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σήμερα, Πέμπτη, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», προκειμένου να συνεργαστούν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Επίσης, ο κ. Μώραλης είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στο πρόγραμμα της νέας θητείας την οποία εκ νέου διεκδικεί στο τιμόνι της δημαρχίας.

Από την πλευρά του, ο σεβασμιώτατος επαίνεσε τον δήμαρχο για το πλούσιο έργο, το οποίο έχει επιτευχθεί σε όλους τους τομείς της αρμοδιότητας του Δήμου, κάνοντας λόγο για μια νέα πόλη, σύγχρονη, φιλική στον πολίτη, με ανεπτυγμένες οικολογικές δράσεις. Συμφώνησαν στη συνέχεια της άριστης συνεργασίας που επιβεβαιώθηκε τις δύο προηγούμενες θητείες, με στόχο ο Πειραιάς να αποτελεί πρότυπο Ευρωπαϊκής πόλης.

Ο σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα του και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη για την πόλη, να εργάζεται για το καλό τόσο των Πειραιωτών, όσο και γενικότερα της χώρας, αφού ο Πειραιάς αποτελεί την πύλη εισόδου για εκατομμύρια συνανθρώπους μας ανά τον κόσμο. Τέλος, να αναφερθεί ότι ο δήμαρχος Πειραιά συνοδευόταν από τους αντιδημάρχους Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου και Γρηγόρη Καψοκόλη.