Στόχος να ενισχύσουμε ακομη περισσότερο την αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας, επισημαίνει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το διθυραμβικό ρεπορτάζ των Times για την ελληνική οικονομία.

Ειδικότερα, ο υπουργός τονίζει «Financial Times, Economist, Reuters και σήμερα London Times: τα πλέον σημαντικά μέσα ενημέρωσης του πλανήτη αναφέρονται με εξαιρετικά θετικά σχόλια στην πρόοδο της ελληνικής οικονομίας την 5ετια της κυβέρνησης του Κυριακου Μητσοτακη.

Χαίρομαι που ως υπουργός Αναπτυξης & Επενδύσεων συνέβαλα στα αλλεπάλληλα ρεκόρ των επενδύσεων και την αναγέννηση της ελληνικής Βιομηχανιας που οδήγησαν στην αύξηση του ΑΕΠ, τη μείωση της ανεργίας, την εξασφάλιση δημοσιονομικού χώρου για τις μειώσεις φόρων & εισφορών & κυριως την επιστροφή των ξενιτεμένων επιστημόνων μας.

Περαιτέρω αύξηση εισοδήματος

Στόχος τώρα να διατηρήσουμε & να ενισχύσουμε ακομη περισσότερο την αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας στο μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον.

Και βεβαίως να επωφεληθούν όλοι, με δίκαιη κατανομή του «μερισματος αναπτυξης», διαμεσου τόσο της περαιτέρω αυξησης του εισοδήματος όσο και της βελτίωσης νευραλγικών υπηρεσιών, με επίκεντρο το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Εκεί δίνουμε τωρα τη μεγάλη μαχη και θα πετύχουμε προς όφελος κάθε Ελληνίδας & κάθε Έλληνα.

Δείτε την ανάρτηση