Η προφυλάκιση του “Μάξιμου Σαράφη”, του κουκουλοφόρου μάρτυρα της σκευωρίας Novartis που με τις… καταθέσεις του διέσυρε 10 πολιτικά πρόσωπα, προκάλεσε την αντίδραση του Αδώνιδος Γεωργιάδη, ενός εκ των προσώπων που επί 4 χρόνια προσπαθούσαν να αποδείξουν τις ψευδείς σε βάρος τους μαρτυρίες.

“Έστι δίκης οφθαλμός ός τα πανθ’ ορά”, δηλαδή “υπάρχει ο οφθαλμός της Δικαιοσύνης, ο οποίος παρακολουθεί τα πάντα, ήταν το σχόλιό του, που όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού υπενθύμισε το 2018 και όσα τότε έγιναν με τον Φιλίστωρα Δεστεμπασίδη που φέρεται να είναι ο προστατευόμενος μάρτυρας Μάξιμος Σαράφης, αν ληφθεί υπόψιν και η ανακοίνωση που ο ίδιος εξέδωσε μέσα από τα κρατητήρια πριν οδηγηθεί στον ανακριτή και εν συνεχεία προφυλακιστεί.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέτει και το ερώτημα τι θα γίνει με αυτούς που τον έβαλαν τότε να καταθέσει όσα κατέθεσε και στη συνέχεια κρίθηκαν ως ψευδή.

Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο twitterQ

«”Έστι δίκης οφθαλμός ός τα πανθ’ ορά”…ήταν αρχές του 2018 όταν ο κ. Ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης έχοντας την προστασία της τότε Εισαγγελέως κατά της Δοφθοράς κας Τουλουπάκη, προσπάθησε με ψέματα να μας κλείσει στη φυλακή. Σήμερα προφυλακίστηκε για απάτη αλλά αυτοί που τον έβαλαν;»