Πάνω από 10 ημέρες είχε να τοποθετηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ.

Το βράδυ όμως του γάμου του, βρήκε την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το δικό του σχόλιο με ανάρτηση στα Social Media. Χωρίς την παραμικρή καταδίκη για τη Χαμάς φυσικά. 

«Η πολιτική κρατάει ισορροπίες. Η τέχνη ποτέ. Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται. Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες», έγραψε όλο νόημα ο Στέφανος, κάνοντας μια καθαρά προσωπική ανάρτηση παρά κάποια τοποθέτηση επί της ουσίας.

Στην Ομογένεια ο Κασσελάκης

Πέραν αυτού και εν αναμονή τυχόν αναμνηστικών φωτογραφιών από τη γαμήλια τελετή, ο Στέφανος Κασσελάκης σήμερα και αύριο έχει πλήρες πρόγραμμα στην Αμερική. 

1) Παρασκευή 20/10/23

2 μ.μ.(τοπική ώρα) Επίσκεψη στο σχολείο και στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου Τάξεις 4-12 και στην Εκκλησία

2 μ.μ. (τοπική ώρα) Επίσκεψη στον I. N. του Αγίο Νικολάου

7 μ.μ. (τοπική ώρα) Εκδήλωση-Συνάντηση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στις ΗΠΑ με τον πρόεδρο Σ. Κασσελάκη. («Terroir Tribeca», Διεύθυνση: 24 Harrison St, New York)

2) Σάββατο 21/10/23

5 μ.μ. – 7 μ.μ. Κεντρική Εκδήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. «ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΡΑ – ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» («Κεφαλλονίτικο σπίτι- Κέφαλο». Διεύθυνση: 20-41 Steinway Street , Astoria, NY), Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτικής Συμμαχίας Νέας Υόρκης.