«Προσβεβλημένος» και πως αντιμετωπίζεται «μεροληπτικά» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι νιώθει ο φυλακισμένος εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης, του οποίου η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη τον τελευτάιο καιρό.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των δικηγόρων του Μπελέρη περί αποκλεισμού δύο δικηγόρων, καθώς εκτιμούν ότι είναι προκατειλημμένοι εναντίον του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας. Η συνεδρίαση αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου.

Μπελέρης: Με έβαλαν στη φυλακή με πλαστό ποινικό μητρώο

Επίσης, όπως αναφέρει το himara.gr, στη συνεδρίαση του δικαστηρίου εμφανίστηκαν πέντε μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα των δικηγόρων να κληθούν ο πρόεδρος και η εισαγγελία του δικαστηρίου Αυλώνας στη λίστα μαρτύρων.

Ο Φρέντι Μπελέρης που έδωσε το παρών στο δικαστήριο αναλυτικά ανέφερε στη δήλωσή του: «Η υπόθεση είναι κακοστημένη. Η εισαγγελία Αυλώνας έχει τεθεί στην υπηρεσία της Αστυνομίας και τα στοιχεία έχουν παραποιηθεί. Ζήτησα πληροφορίες για τα άτομα που παραποίησαν τα στοιχεία. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για μία κανονική προστασία. Με έβαλαν στη φυλακή με πλαστό ποινικό μητρώο. Η χειραγώγηση από την εισαγγελία συνεχίζεται, δεν είναι γνωστό για ποιους λόγους. Νιώθω προσβεβλημένος και πως αντιμετωπίζομαι μεροληπτικά. Θέλουν να με τιμωρήσουν».