Σοβαρές καταγγελίες σε βάρος της κυβέρνησης της Αλβανίας και προσωπικά του Έντι Ράμα έκανε ο αδελφός του Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδος, ο οποίος υποστήριξε ότι έχουν γίνει πλαστογραφίες που αφορούν οικόπεδα στη Χειμάρρα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Λεονάρδος Μπελέρης είπε ότι «η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Ράμα δεν θέλει να χάσει τον δήμο Χειμάρρας. Γιατί θα βγουν πολλά στη φόρα. Συνεχίζουν να κάνουν αναθέσεις και πλαστογραφίες με τα οικόπεδα. Συνεχίζεται το πάρτι». 

Ο αδελφός του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας μίλησε για την παραίτηση που υπέβαλε και στη συνέχεια ανακάλεσε ο Γκέργκι Γκόρο. «Ο κ. Γκόρο δεν μπορεί να ανασάνει αν δεν πάρει άδεια από τον κύριο Ράμα» τόνισε ο κ. Μπελέρης, επαναλαμβάνοντας την πρόταση του αδερφού του ότι αν δεν είναι δήμαρχος ο ίδιος, που έχει εκλεγεί, τότε θα πρέπει να αναλάβει τη θέση κάποιο άλλο εκλεγμένο πρόσωπο από την παράταξή του. 
«Δυστυχώς έχουμε αναξιόπιστο συνομιλητή» είπε ο αδελφός του εκλεγμένου δημάρχου Φρέντι Μπελέρη, εκτιμώντας ότι ο Γκόρο θα παραμείνει στη θέση του «όσο θέλει ο κ. Ράμα». 

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, είπε ο Λεονάρδος Μπελέρης, προτιμά να θυσιάσει το μέλλον του λαού του και να μην μπει η Αλβανία στην ΕΕ, παρά να χάσει τον δήμο Χειμάρρας. «Έχουν γίνει «πλαστογραφίες σε ανώτατο επίπεδο και δυστυχώς κάτω από την ομπρέλα του κ. Ράμα πρέπει να προστατευτούν πολλά άτομα».