Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στον οικισμό Αργυραίικα του Πηλίου, πάνω ακριβώς από τα Καλά Νερά και οι μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν και συνεχίζουν να καταφθάνουν στην περιοχή δίνουν μάχη για να την ελέγξουν και να μην επεκταθεί στην γειτονική δασώδη έκταση.

Στην φωτιά που κατακαίει ελαιόδεντρα και θάμνους σπεύδουν και εναέρια μέσα πυρόσβεσης για να βοηθήσουν τις επίγειες δυνάμεις, που ενισχύονται συνεχώς από τον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από ένα αυτοκίνητο κοντά στα Αργυραίικα, όταν το όχημα ξαφνικά λαμπάδιασε με αποτέλεσμα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών,της ξηρότητας και του εύφλεκτου των υλικών η φωτιά να μεταδοθεί αμέσως σε πουρνάρια, ελαιόδενδρα και άλλες καλλιέργειες.

Στην περιοχή υπάρχουν δεκάδες εξοχικές κατοικίες και αγροικίες και ακριβώς από κάτω βρίσκεται η τουριστική περιοχή των Καλών Νερών και στη συνέχεια της Μπούφας και της Αφήσσου, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται η Βυζίτσα και οι Μηλιές, οικισμοί που αυτή την περίοδο είναι γεμάτοι από παραθεριστές.