Η διαδικασία για τη μετάγγιση του υγραερίου που μετέφερε το βυτιοφόρο, που έπιασε νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, φωτιά στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, σε άλλο βυτιοφόρο ξεκίνησε.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, ακολουθείται το Πρωτόκολλο Ενεργειών, ενώ παρευρίσκεται και ο τεχνικός ασφαλείας, λόγω του βαθμού επικινδυνότητας που ενέχει η κατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι το βυτιοφόρο μεταφέρει περίπου επτά τόνους υγραερίου κίνησης, ενώ είχε διακοπεί η κυκλοφορία και είχαν κλείσει τα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Αυτή τη στιγμή για την ασφάλεια των πολιτών και την αποφυγή έκρηξης, λόγω διαφυγής υγραερίου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου: από το 39ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το ύψος των διοδίων Ελευσίνα στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 57ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Παράλληλα διεκόπη η κυκλοφορία και στην παλαιά εθνική οδό από το ύψος των διοδίων της Ελευσίνας έως την Κινέττα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της πολύωρης διακοπής της κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων στα διόδια της Ελευσίνας.