Η διατήρηση των αξιών της σε συνδυασμό με την προσαρμογή στις προσταγές των σύγχρονων προκλήσεων είναι τα αντανακλαστικά που διατήρησαν τη Νέα Δημοκρατία ψηλά στη συνείδηση των πολιτών, τονίζει στο «Μανιφέστο» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς Φίλιππος Φόρτωμας.

«Φέτος, το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας έχει μια ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς συμπίπτει με δύο πολύ σημαντικές επετείους. Η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη με τον ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό γιορτάζει πενήντα χρόνια από την ίδρυσή της και ταυτόχρονα φέτος συμπληρώνονται πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μέσα στα χρόνια που πέρασαν διατήρησε τις σταθερές αξίες της, εξελίχθηκε και εναρμονίστηκε παράλληλα στις προσταγές των σύγχρονων προκλήσεων. Αυτά τα αντανακλαστικά είναι που διατήρησαν τη Νέα Δημοκρατία ψηλά στη συνείδηση των πολιτών, οι οποίοι την εμπιστεύθηκαν ξανά στις εκλογές, την ώρα που οι υπόλοιπες δυνάμεις του πολιτικού φάσματος έδιναν αγώνα επιβίωσης, εξαιτίας των στρατηγικών επιλογών τους.

Ο πρόεδρος και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ένας σύγχρονος Ευρωπαίος ηγέτης, αποδεικνύει καθημερινά πως η Νέα Δημοκρατία είχε, έχει και θα έχει κυρίαρχη θέση στην εθνική και διεθνή πολιτική σκηνή, ως μια αξιόπιστη δύναμη σταθερότητας και αποτελέσματος. Η παράταξή μας θα συνεχίσει να υπηρετεί τον πολίτη και μόνο τα αληθινά συμφέροντα του έθνους» επισημαίνει.