Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για την εμπλοκή τους σε υπόθεση μαστροπείας με θύματα ανήλικες.

Πρόκειται για μια γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες 33 και 55 ετών, που κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών, κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ' επάγγελμα, καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των 15 ετών και προσώπου μεγαλύτερου των 15 ετών, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Από τις αρχές του 2022 η 31χρονη εξωθούσε την ανήλικη στην πορνεία, αποκομίζοντας χρηματικό όφελος. Στα μέσα Απριλίου του 2023 ο 33χρονος ανάρτησε φωτογραφίες της ανήλικης και μίας επίσης ανήλικης κοπέλας σε ιστότοπο, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον δέκα ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Το διάστημα Ιουλίου - Αυγούστου 2023 ο 55χρονος συνευρέθηκε ερωτικά στο σπίτι του με την πρώτη ανήλικη και ακόμη μία, έναντι χρηματικού ποσού, ενώ κατά το ίδιο διάστημα και προγενέστερα προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού όσο και με καθεμία ξεχωριστά. 

Οι Αρχές βρήκαν και κατέσχεσαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.