Πλήρως ενσωματωμένος στον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Φαραντούρης που κατέβηκε στις εκλογες υποψήφιος με το κόμμα στην Κεφαλονιά εμφανίσθηκε να καταγγέλλει τα… καρτέλ χωρίς όμως να δίνει το παραμικρό όνομα, χωρίς να λέει ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτά. Οι συνεχείς προκλήσεις σε τηλεοπτικό πάνελ να τα κατονομάσει απέβησαν άκαρπες…

Μιλώντας στο One Channel ο Νίκος Φαραντούρης μιλούσε διαρκώς για τα καρτέλ. Αυτά που θα καταπολεμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση. Μόνο που όταν προκλήθηκε να πει ποια είναι αυτά εμφανίσθηκε σε έντονο ύφος να δηλώνει πως είναι αυτά που καταγγέλλουν οι καταναλωτικές Ενώσεις.

Στις συνεχείς εκκλήσεις απέφυγε να τοποθετηθεί σημειώνοντας πως δεν είναι… ελεγκτική αρχή, καθώς και ότι δεν είναι… ανεξάρτητη αρχή.

«Ποιοί είναι τα καρτέλ;» ρώτησε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής

«Δεν θα τα πω εγώ, η πολιτεία είναι…» απάντησε ο Νίκος Φαραντούρης με το δημοσιογράφο να επιμένει ρωτώντας: «Ποιοί είναι;»

Φαραντούρης: Υπάρχουν αρμόδιες ανεξάρτητες αρχές που ελέγχουν στην αγορά

Χατζής: Ποιοι είναι τα καρτέλ;

Φαραντούρης: Θα τους βρούμε…

Η συζήτηση συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Και ανέδειξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για καρτέλ και ή γνωρίζει και δεν τολμά να μιλήσει ή δεν γνωρίζει και απλά πετά κουβέντες στον αέρα όπως κάνει για όλα τα θέματα…

Σημείωση: Ο Νίκος Φαραντούρης είναι μεταξύ των προσώπων που έχουν αναλάβει την εκλογική… μάχη του ΣΥΡΙΖΑ και έχει άδεια να ομιλεί στα Μέσα Ενημέρωσης.

Δείτε βίντεο: