Το πάρτι που στήθηκε στο twitter με αφορμή το όνομα της καφετέριας στην οποία πρόκειται να μιλήσει το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη ο Αλέξης Τσίπρας ανάγκασε τον ΣΥΡΙΖΑ να το εξαφανίσει από την ανάρτηση που είχε γίνει.

Το “Παραμύθι με καφέ”, το όνομα της καφετέριας δηλαδή, προκάλεσε αντιδράσεις στα social media με τους χρήστες να το ταυτίζουν με όσα λέει και υπόσχεται ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα και η Κουμουνδούρου στη σχετική προαναγγελία δεν αναφέρει το όνομα του μαγαζιού στο οποίο θα μιλήσει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολιτευσης…

Είχε προηγηθεί ένα μπαράζ αναρτήσεων με αφορμή την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην εν λόγω καφετέρια και συσχετισμός με το όνομα αυτής

 

Πάρτι στο twitter με την ομιλία Τσίπρα στο… “Παραμύθι με καφέ”

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στη Νέα Σμύρνη και θα μιλήσει στο “Παραμύθι με καφέ”. Το όνομα της καφετέριας στην οποία δίνει ραντεβού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όπως ήταν φυσικό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με το twitter να κάνει πάρτι.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή και η σύνδεση με τις υποσχέσεις Τσίπρα ήταν άμεση πολύ δε περισσότερο όταν η ομιλία έρχεται μετά από τη νέα… σεισάχθει που εξήγγειλε για δάνεια και χρέη αλλά και την παρουσίαση προγραμμάτων πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ που παραπέμπουν στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το 2014.

Άλλωστε οι μνήμες από τη διακυβέρνηση Τσίπρα την περίοδο 2015 – 2019 παραμένουν ζωντανές…