Εδώ και πολύ καιρό σας είχαμε αναφέρει ότι ο Απόστολος Μαγγηριάδης θα πάρει τη θέση του Γιώργου Κουβαρά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κουβαράς πήρε την πρωτοβουλία και ζήτησε από τη διοίκηση της ΕΡΤ να αποχωρήσει από την παρουσίαση του δελτίου, συνεχίζοντας τη συνεργασία.

Στυλ FM: Επιτέλους βεβαίωση

Το ΕΣΡ χορήγησε τελικά Βεβαίωση Νόμιμης Λειτουργίας στον Στυλ FM 104,9, αν και πέρασαν, ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 16 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη του αίτηση και έπειτα από πολλές απορριπτικές αποφάσεις! Πλέον, το όνομα και ορισμένα από τα στοιχεία του ραδιοσταθμού αναγράφονται στον επίσημο κατάλογο του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου ενώ πρέπει να αλλάξει και συχνότητα…

Ενώνουν δυνάμεις Netflix και ΕΟΤ

Μνημόνιο Συνεργασίας για την προβολή της Ελλάδας υπέγραψαν ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης με την Public Policy Vice President του Netflix για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, Μαντλίν ντε Κοκ Μπένινγκ, ανοίγοντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες, με στόχο την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και του πολιτιστικού πλούτου της Ελλάδας παγκοσμίως.

Μέσω του MOU, το Netflix, κορυφαίος πάροχος ψηφιακών υπηρεσιών streaming, δεσμεύεται να υποστηρίξει την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας, αξιοποιώντας την παγκόσμια δημοτικότητα του περιεχομένου του για την προβολή τοπίων της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο. Η αμοιβαία συνεργασία μεταξύ Netflix και ΕΟΤ περιλαμβάνει την παραγωγή ενός βίντεο από το Netflix που θα χρησιμοποιηθεί από τον ΕΟΤ για προωθητικές ενέργειες, ενώ ταυτόχρονα δίνεται στον ΕΟΤ η δυνατότητα αξιοποίησης του υλικού του Netflix για την παραγωγή νέου υλικού.

Εμπιστευτικά…

*Κλείδωσαν στην Cosmote TV οι μεταδόσεις των πρώτων φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού, μεταξύ αυτών και με τον Αγιαξ στις 19 Ιουλίου.

*«Χτίζεται» νέο δίωρο 12:00-14:00 στον ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν, με παρουσιάστρια την επανακάμψουσα στο Φάληρο Μαρία Αναστασοπούλου και τον Αρη Πορτοσάλτε σε ρόλο σχολιαστή. Η εκπομπή πιθανότατα θα βγει στον «αέρα» στις 16 Σεπτεμβρίου.

*«Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ. Ο πέμπτος κύκλος της εκπομπής της ΕΡΤ (130 επεισόδια) το 2025 θα έχει προϋπολογισμό 1.094.570 ευρώ...

*Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μετά το ταξιδιωτικό «Fishy» στο Mega, είναι το φαβορί για τη θέση του παρουσιαστή στο νέο ριάλιτι «Tempting Fortune» που έρχεται προσεχώς στον ΣΚΑΪ.

*Υστερα από απουσία πέντε ετών από την τηλεόραση, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο επιστρέφει, αυτή τη φορά στο Mega.

*Η ομάδα του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 έκλεισε οριστικά για τη νέα σεζόν. Εκτός από τον Γιώργο Γρηγοριάδη, στο πλευρό του παρουσιαστή θα βρίσκεται η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου από τη Θεσσαλονίκη.

*Οι 12 υποψήφιοι για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ υποχρεώθηκαν να δώσουν... γραπτές εξετάσεις! Ανάμεσά τους προσήλθαν ως υποψήφιοι η νυν διευθύνουσα σύμβουλος Κατερίνα Κασκανιώτη, ο γενικός διευθυντής προγράμματος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου και ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης.