Με δύο διαδοχικές σπουδαίες και «ηχηρές» συνεντεύξεις, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ολοκλήρωσε τη σεζόν στην ΕΡΤ ο Απόστολος Μαγγηριάδης. 

Ο πολύ καλός παρουσιαστής και δημοσιογράφος αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ από το φθινόπωρο κι απομένει να γίνει γνωστό αν θα είναι 4ήμερο, ως την Πέμπτη, ή 5νθήμερο (άρα και τις Παρασκευές). 

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, αλλά χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην παρουσίαση δελτίων, δεν έφερε τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης που επιθυμούσαν οι άνθρωποι της ΕΡΤ. Το κοινό δεν ανταποκρίθηκε στο απογευματινό κεντρικό δελτίο, όπως αρχικά είχαν στο μυαλό τους όσοι σχεδίασαν τις αλλαγές. Και ο ίδιος ο Κουβαράς ζήτησε από τη διοίκηση της ΕΡΤ να αποχωρήσει από την παρουσίαση του δελτίου και να συνεχίσει με άλλον ρόλο. Κατά πάσα πιθανότητα με ενημερωτική εκπομπή. 

Τη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ θα αναλάβει λοιπόν από τη νέα σεζόν ο Μαγγηριάδης, άρα αναζητείται άτομο (γυναίκα, κυρίως) για να πάρει τη δική του θέση στα δελτία που παρουσίαζε (είτε ΣΚ είτε… ΠΣΚ). Ακούγεται έντονα πως θα είναι η Μαρία Σιώζου και με αουτσάιντερ τον Γιάννη Μούτσιο.