Επανήλθε ο Τραμπ: Επιμένει ότι κέρδισε τις εκλογές

by news

Επανήλθε ο Ντόναλντ Τραμπ. Λίγο μετά την αποδοχή της ήττας του από τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές, παρότι έκανε λόγο για στημένο αποτέλεσμα, ανέβασε tweet δηλώνοντας «Εγώ κέρδισα τις εκλογές».

Μάλιστα η φράση είναι γραμμένη με κεφαλαία γράμματα. Το tweet όπου επιμένει ότι εκείνος κέρδισε τις εκλογές, φέρει από κάτω την επισήμανση ότι «οι επίσημες πηγές έδωσαν διαφορετικό αποτέλεσμα».

 

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1328200072987893762

Με προηγούμενη ανάρτησή του στο twitter, ο απερχόμενος πρόεδρος, έβαλε κατά της διαδικασίας, κάνοντας λόγο για «στημένη εκλογή» του υποψηφίου των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

«Νίκησε γιατί οι εκλογές νοθεύτηκαν. Δεν επιτράπηκαν παρατηρητές, οι ψήφοι συγκεντρώθηκαν από την ιδιωτική εταιρεία της Ριζοσποαστικής Αριστεράς Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό, που ανέφεραν ότι δεν προκρίθηκα ούτε για το Τέξας (το οποίο κέρδισα άνετα), ψεύτικα και σιωπηλά μέσα ενημέρωσης και άλλα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τραμπ με την πλατφόρμα να «μαρκάρει» την ανάρτησή του ως διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα