Η εντολή του αμφιλεγόμενου μιντιάρχη προς τα διευθυντικά στελέχη του είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, σαφής… και τα σκυλιά δεμένα: "στηρίζουμε Κασσελάκη με όλα τα μέσα".

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο (με πολλές εκκρεμότητες) μιντιάρχης θεωρεί ότι προσφέροντας την στήριξή του στον... αστακοκαραβοκύρη πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει να "πιέσει" την κυβέρνηση. Έτσι είναι, αν έτσι νομίζει.

Απλά, προς ενημέρωσή του, θα μπορούσε να μάθει από τους έμπειρους διευθυντές του ότι κι άλλοι εκδότες -με μεγάλο εκτόπισμα και κύρος μεγαλύτερο από το δικό του- στο παρελθόν επιχείρησαν να "πιέσουν" πρωθυπουργούς και κυβερνήσεις της κεντροδεξιάς παράταξης αλλά "έφαγαν τα μούτρα τους" που λέει κι ο λαός μας. Θα μπορούσαν, μάλιστα, να του θυμίσουν και την ιστορία με τον Κώστα Καραμανλή και τους «νταβατζήδες».

Επίσης, θα μπορούσε να πληροφορήσει κάποιος τον όψιμο φιλοσυριζαίο (και αυτή την εποχή φιλο-Κασσελακικό) μιντιάρχη, ότι τα ένδοξα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που κάποιοι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες και εκδότες νόμιζαν ότι μπορούν να διαφεντεύουν τη χώρα, πέρασαν και δεν γυρίζουν. Κι ο νοών νοείτω…