Το έκαναν σημαία. Έφτασαν να διοργανώνουν δωρεάν συναυλίες, να μαζεύουν κόσμο και μετά να υποστηρίζουν πως πήγαν χιλιάδες να διαμαρτυρηθούν κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια δήθεν ιδιωτικοποίηση του νερού. Και δεν σταμάτησαν παρά τις διαβεβαιώσεις πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατ επανάληψη δήλωνε πως ζήτημα ιδιωτικοποίηση του νερού, της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΔΑΘ, δεν τίθεται. Φευ! Με πολιτική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ, συνδικαλιστάδες και ευαίσθητοι καλλιτέχνες ξεσπάθωναν κατά της… ανάλγητης, δεξιάς, κυβέρνησης που θα ιδιωτικοποιήσουν μέχρι και τον… αέρα, όπως δήλωναν.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο πρωθυπουργός κλείνει και αυτό το θέμα. Και κατεδαφίζει τα fake news, όπως κάνει από την πρώτη ημέρα της επανεκλογής του, στέλνοντας στον κουβά όλους όσοι επένδυσαν προεκλογική σε αυτό το ζήτημα.

Η κατάθεση της τροπολογίας, με την οποία οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΔΑΘ, επανέρχονται στο Δημόσιο από το Υπερταμείο αναδεικνύει τα fake news που ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είχε συμπεριλάβει στην προεκλογική του εκστρατεία.

Και αφήνει όλους όσοι επένδυσαν σε αυτό το ψέμα με τις συναυλίες στο χέρι…

Υγ.: Δεν ήταν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν και το ΚΚΕ, με το ΠΆΜΕ να διοργανώνει καθημερινά συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Ενώ γνώριζαν...