Η Ελληνική Λύση για ακόμα μία φορά συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και αναπαράγει την ανυπόστατη λάσπη για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ορέστη Ομράν-Κουκουβιτάκη, προκειμένου να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη.

Ωστόσο, παρά την διάψευση του δημοσιεύματος με απτά επιχειρήματα, που επιχείρησαν να τον εμπλέξουν στην υπόθεση λογοκλοπής, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατήγγειλε προσπάθεια στοχοποίησης του, επιφυλασσόμενος παντώς νομίμου δικαιώματος του. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πάγωσε εν μέρει το αφήγημα που προσπάθησε να φτιάξει, αλλά δεν συνέβη το ίδιο για την Ελληνική Λύση, η οποία αναπαράγει σκανδαλωδώς τα Fake News, μόνο και μόνο για να αφήσει υπονοούμενα για τη Νέα Δημοκρατία. 

Η χυδαία ανακοίνωση

«Η αποκάλυψη ότι στο ευρωψηφοδέλτιο του Κ. Μητσοτάκη συμμετέχει μεταξύ άλλων "αρίστων υποψηφίων" και αμετάκλητα καταδικασμένος από την ελληνική δικαιοσύνη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν θα έπρεπε να αποτελεί καν "είδηση"», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα «καλεί τον πρωθυπουργό να μην διαγράψει τον συγκεκριμένο υποψήφιο, καθώς ενσαρκώνει περίτρανα την έννοια της "κατά Μητσοτάκη αριστείας"».