Έκοψε την πίτα της η Ασφάλεια της Βουλής

25

Η Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα πραγματοποιήθηκε, η κοπή της βασιλόπιτας, σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, στην αίθουσα «Κων. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» του Μεγάρου της Βουλής, παρουσία του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα Προέδρου της Βουλής, των κ.κ Αντιπροέδρων του Κοινοβουλίου, Γενικών Διευθυντών, Διευθυντών και υπαλλήλων Υπηρεσιών της Βουλής, Ανώτατων και Ανώτερων Αξιωματικών και στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, στο κέντρο «Αρχοντικό», στο Περιστέρι, σε μια γιορταστική εκδήλωση που κυριάρχησε η μαζικότητα συμμετοχής, και ο αυθορμητισμός.

Οι χαιρετισμοί εκ μέρους της διοίκησης της Υπηρεσίας εύχονταν στα μέλη της Υπηρεσίας μια δημιουργική νέα χρονιά, και το όλο κλίμα επιβεβαίωνε την άρρηκτη σχέση μεταξύ της ακεραιότητας της τωρινής διοίκησης και της επιτυχίας μιας Υπηρεσίας.

Η νέα διοίκηση της Ασφάλειας της Βουλής έχει πραγματοποιήσει, κατά γενική ομολογία ουσιαστικές αλλαγές που συνίστανται στην ορθολογιστική διαχείριση του προσωπικού αλλά και στην ανανέωση και εκσυγχρονισμό της υλικοτεχνικής υποδομής ασφαλείας, με άμεσο αποτέλεσμα την αναβάθμιση του παραγόμενου έργου τους. Χωρίς στερεότυπα και ιδεοληψίες η κύρια αποστολή της Υπηρεσίας αυτήςτης Βουλής, είναι η διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας του Κοινοβουλίου, καθώς τυχόν έκνομες ενέργειες σε βάρος του, θα στρέφονται ενάντια σε ό,τι συμβολίζει τη Δημοκρατία μας, το δημοκρατικό πολιτικό μας σύστημα και το κράτος δικαίου.