«Επί ΣΥΡΙΖΑ οι άνθρωποι δεν ήταν στην μοίρα τους για την Υγεία» δήλωσε η Πόπη Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ, με αφορμή τους θανάτους σε Κω και Νέα Μάκρη πάνω στους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωτεργάτη τον Αλέξη Τσίπρα ασκεί εκ νέου την τέχνη της… τυμβωρυχίας. Μόνο που την άδειασε η άλλη... Πόπη Τσαπανίδου η οποία ως δημοσιογράφος άλλα έλεγε το 2016.

Συγκεκριμένα, η Πόπη Τσαπανίδου εμφανίσθηκε στον ΣΚΑΪ (μόνη χωρίς άλλη πολιτική παρουσία) για να καταγγείλει την κυβέρνηση για την κατάσταση στον χώρο της Υγείας. Καθώς και για τις ελλείψεις στα  ασθενοφόρα που οφείλονται κυρίως στην έλλειψη προσωπικού.

«Επιτρέπεται; Το 2023 επιτρέπεται; Να πεθαίνει μια γυναίκα περιμένοντας; Να υπάρχουν 4 ασθενοφόρα και να μην υπάρχει προσωπικό;» είπε αγανακτισμένη η Πόπη Τσαπανίδου σημειώνοντας πως οι εργαζόμενοι είχαν προειδοποιήσει.

Και στο ερώτημα αν συνέβαινε αυτό επί ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Επί ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν οι άνθρωποι στην μοίρα τους»

Μόνο που ως δημοσιογράφος για παράδειγμα το 2016 αποκάλυπτε τα προβλήματα στην Υγεία. Κατηγορούσε την κυβέρνηση για τις ελλείψεις σε ασθενοφόρα. Στηλίτευε την κατάσταση και έβγαζε εκπροσώπους των εργαζομένων που αποκάλυπταν την κατάσταση στο χώρο της Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ.

Περσινά ξινά σταφύλια όπως θα έλεγε γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο που η κατάσταση στην Υγεία και η ανάγκη λήψης μέτρων προκειμένου να διαμορφωθούν συνθήκες που θα αποτρέπουν ανάλογα περιστατικά απαιτούν κινήσεις ικανές να αλλάξουν δεδομένα.

Δείτε βίντεο: