Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά το «φρένο» που έβαλε ο Άρειος Πάγος στην κάθοδο του κόμματός της στις εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε την μετανομοσία του από «ΠΑΤΡΙΔΑ σε «Φωνή Λογικής».

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το σύνθημα που της Αφροφίτης Λατινοπούλου είναι: «Φωνή Λογικής απέναντι στην παράνοια της νέας εποχής».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αναλυτικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφέρει:

Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό. Ακριβώς αυτό ισχύει και με την προσπάθειά μας. Απαγορεύοντας την συμμετοχή μας στις πρόσφατες εκλογές νομίζανε πως θα μας κάμψουν, θα μας λυγίσουν ή θα μας σπάσουν. Μαντέψτε. Κάνανε λάθος. Όχι μόνον δεν σπάσαμε αλλά είμαστε εδώ πιο αποφασισμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ.

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην λάβουμε μέρος στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και να αφήσουμε τη χώρα έρμαιο ανάμεσα σε ακροαριστερά, αριστερά και κεντροαριστερά κόμματα, ετερόκλητες συμμαχίες, κηραλοιφές ή χριστέμπορους.


Αλλάξαμε όνομα και σήμα, πλέον είμαστε το κόμμα της ΦΩΝΗΣ της ΛΟΓΙΚΗΣ, το κόμμα που αντιδρά σε κάθε τι το παράλογο, σε κάθε αδικία, σε κάθε προσπάθεια να σας παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο και είναι εδώ για να επαναφέρει τα ταραγμένα νερά της εποχής μας, σε ηρεμία για να επικρατήσει η κοινή λογική που και υπάρχει και είναι απαραίτητη για τη συνοχή και την πρόοδο μιας κοινωνίας.

Η κοινή λογική τείνει να εξαφανιστεί χρόνο με το χρόνο, καθώς η νέα τάξη επιδιώκει την ανούσια πολιτική κορεκτίλα, τα νέα ήθη στις σχέσεις των ανθρώπων, την κυριαρχία των ΛΟΑΤΚΙ απλά και μόνο λόγω διαφορετικότητας (λες και δεν είμαστε όλοι διαφορετικοί μεταξύ μας) την αλλαγή στην παιδεία με νέες θρησκευτικές συνήθειες και ιστορικές αναλήθειες.

Η λογική πρέπει να επικρατήσει στην οικονομία, την εκπαίδευση, την υγεία, την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, την πάταξη του λαθρομεταναστευτικού, την εκπαίδευση των σωμάτων ασφαλείας, τη νέα γενιά, την εργασία και κάθε τομέα που αφορά την καθημερινότητα του Έλληνα και της Ελληνίδας. Κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο συζητάμε μεταξύ μας ότι δεν είναι λογικα όσα συμβαίνουν.


Δεν είναι λογικό να υπάρχει γονέας 1 και 2. Δεν είναι λογικό να γεμίζουμε λαθρομετανάστες που τους ταΐζουμε με τους φόρους μας επιδόματα και τους αφήνουμε να επιβάλλονται σε ολοένα και περισσότερες περιοχές. Δεν είναι λογικό να τους βαφτίζουμε πρόσφυγες όταν έρχονται από μη εμπόλεμες ζώνες.

Δεν είναι λογικό να διδάσκονται στα σχολεία ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Δεν είναι λογικό να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια. Δεν είναι λογικό η Κλεοπάτρα να είναι μαύρη επειδή έτσι θέλει το NETFLIX. Φανταστείτε δηλαδή τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να τον έπαιζε ο Σταλόνε τι θα γινόταν.

Δεν είναι λογικό ένας βιολογικός άντρας να κλέβει πρωταθλήματα από γυναίκες παριστάνοντας τη γυναίκα. Δεν είναι λογικό να μη μπορείς να πεις πως η παχυσαρκία είναι ασθένεια. Δεν είναι λογικό να επιβάλλεται αργά και σταθερά η συμπεριληπτική γλώσσα που θα πρέπει να είμαστε το αντί για ο ή η.

Αλλά δεν είναι και λογικό να μη τηρούνται οι νόμοι. Δεν είναι λογικό να έχουμε τριτοκοσμικά πανεπιστήμια και να είναι έρμαια μπαχαλάκηδων.
Δεν είναι λογικό να μοιράζονται επιδόματα ζητανιάς αντί θέσεων εργασίας. Δεν είναι λογικό να θελουμε βισμα για να νοσηλευθούμε αξιοπρεπώς σε τριτοκοσμικά νοσοκομεία. Δεν είναι λογικό να σπαταλάνε εκατομμύρια σε έργα βιτρινας για να έχουν να τρώνε φίλοι και κολλητοί της εκάστοτε κυβέρνησης.


Δεν είναι λογικό να ασχολούμαστε με το χάρτινο καλαμάκι όταν δεν έχουμε καν πόρους ενέργειες. Δεν είναι λογικό να διδάσκεται μακεδονική γλώσσα στη Φλώρινα. Δεν είναι λογικό να έχουν πέσει οι τιμές των πρώτων υλών και ενέργειας σε επίπεδα προ πολέμου σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα να είναι όλα στο Θεό.

Δεν είναι λογικό να έχουμε όλα τα προσόντα σαν χώρα να ζήσουμε αξιοπρεπώς και να ευημερήσουμε και να μας αντιμετωπίζουν οι κυβερνήσεις σαν ιθαγενείς. Δεν είναι λογικό τα ισόβια να μην είναι ισόβια.

Είμαστε απέναντι σε κάθε παραλογισμό της νέας εποχής. Διεκδικούμε αξιοπρέπεια και έχουμε το όραμα για μια ισχυρή Ελλάδα που πρώτη προτεραιότητα είναι ο Έλληνας και η Ελληνίδα. Στη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ λέμε αλήθειες, λέμε ξεκάθαρες κουβέντες, λέμε τα πράγματα με το όνομα τους απέναντι στην παράνοια της νέας εποχής. Δώστε μας τη δύναμη να το πράξουμε στις 25 Ιουνίου.