Με αυστηρότητα απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με την επίθεση στον Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές 2023.

«Δέχθηκε επιθέσεις επειδή τόλμησε να κάνει μια πολιτική δήλωση για την αυτοδυναμία της ΝΔ. Λοιδωρήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τoν ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του. Ντροπή, ντροπή, ντροπή» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

«Ο Σαββόπουλος, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, έκανε μια πολιτική δήλωση. Δεν προέρχεται από τον χώρο μας, δεν μάσησε τα λόγια του και είπε απλά την άποψή του» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νωρίτερα η ΝΔ απάντησε στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook στην οποία χαρακτηρίζει τον γνωστό τραγουδοποιό «θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου» και «διεφθαρμένο, επαρχιώτη, εγωπαθή και χαλασμένο».

Η ανακοίνωση της ΝΔ:Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού. Ένας άνθρωπος με πραγματική δράση κατά της Χούντας, με μια σπουδαία καριέρα και μια ενωτική δημόσια παρουσία υφίσταται μια χυδαία επίθεση επειδή οι απόψεις του δεν είναι αρεστές στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ενός πρώην υπουργού και βουλευτή, μιας υποψήφιας του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, αλλά και των διαδικτυακών ταγμάτων εφόδου του, εξαπολύει μια χυδαία επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε έναν καλλιτέχνη με σημαντική προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό, επειδή απλώς εξέφρασε την άποψή του.

Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στην Κουμουνδούρου: να είμαστε ελεύθεροι να συμφωνούμε μαζί τους. Πλέον, δεν τους φοβάται κανείς. Γι’ αυτό και την Κυριακή θα ηττηθούν οι κάθε είδους φασίστες, είτε της πάνω είτε της κάτω πλατείας».