Θέση απέναντι στις επιθέσεις που εξαπέλυσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του στον Διονύση Σαββόπουλο, επειδή δήλωσε ότι ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές, πήρε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ θύμισε ότι «χρόνια πριν ο αυριανισμός έβριζε χυδαία Χατζηδάκη και Θεοδωράκη» και συμπλήρωσε ότι «σήμερα ο πολακισμός βρίζει τον Διονύση Σαββόπουλο».

Αναρρωτιέται δε «πόσο δημοκρατικό και αριστερό είναι να βρίζεις έναν κορυφαίο καλλιτέχνη γιατί διατυπώνει διαφορετική πολιτική προτίμηση;», καταλήγοντας με τη φράση: «Νιόνιο μας, Respect!».

Χαρακτηριστική της επίθεσης στον καλλιτέχνη ήταν η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του με χυδαίες εκφράσεις, χαρακτηρίζοντάς τον «θεραπαινίδα του μητσοτακέικου» και «διεφθαρμένο, επαρχιώτη, εγωπαθή και χαλασμένο».

"Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακεικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος ,διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος! Ο Ραφαηλίδης είχε σε όλα δίκιο!" έγραψε.

«Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.