Στη σέντρα βγάζει τον καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση, χρυσαυγίτη, ναζί, Ηλία Κασιδιάρη, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος. Ο κύριος Αλιβιζάτος αποδομεί σημείο σημείο, την επιχειρηματολογία Κασιδιάρη για ενδεχόμενη κάθοδο του στις επόμενες εκλογές, κάνοντας λόγο για ελιγμούς ώστε να μπορέσει να παρακάμψει τον πρόσφατο νόμο.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Κασιδιάρης επικαλέστηκε γνωμοδότηση του Νίκου Αλιβιζάτου για την ανακοίνωση που έκανε το πρωί της Πέμπτης να κατέβει με ανεξάρτητους υποψηφίους.
«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Α' Αθηνών με τον συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων υπό την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ. Η δήλωση της υποψηφιότητας μου θα βασιστεί στις προβλέψεις του εκλογικού νόμου και στην γνωμοδότηση Αλιβιζάτου» είπε χαρακτηριστικά ο έγκλειστος ναζί.

Η επικλήση του αυτή ωστόσο είχε ως αποτέλεσμα να λάβει την ηχηρή απάντηση του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου που του ξεκαθάριζε ότι «δεν νοείται συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων».

Όπως τονίζει στη δήλωσή του ο Νίκος Αλιβιζάτος για τις μεθοδεύσεις Κασιδιάρη «πρόκειται, στην πραγματικότητα για πολιτικό κόμμα. Είναι μια προφανής προσπάθεια να καταστρατηγηθούν οι απαγορευτικές ρυθμίσεις του πρόσφατου νόμου».