Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Κυριακή 18 Ιουνίου, θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη στις 11:00 στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου.

Την ερχόμενη Δεύτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πάτρα, όπου ανέβαλε την ομιλία του την περασμένη εβδομάδα λόγω της ναυτικής τραγωδίας, και αμέσως μετά θα πάει στα Ιωάννινα και στη Φιλιππιάδα. Την ίδια ημέρα θα επισκεφθεί τα Ιωάννινα και ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά με βάση τα προγράμματα τους, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί δεν θα βρίσκονται στην πόλη την ίδια στιγμή. Ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στις 19:00 σε κεντρικό καφέ, στο πάρκο Λιθαρίτσια. 

Στη βόρειο Ελλάδα 

Την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Χαλκιδική και την Τετάρτη τη Θεσσαλονίκη. Η Νέα Δημοκρατία έχει στραμμένη την προσοχή της στη βόρειο Ελλάδα όπου τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης και της Νίκης είναι αυξημένα σε σχέση με τον πανελλαδικό μέσο όρο τους.  

Επίσης την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 20:00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Νέα Παραλία (άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου) η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη συμπρωτεύουσα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. «Οι Θεσσαλονικείς έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα νίκης στις 21 Μαΐου και θα το επικυρώσουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Την Τετάρτη, θα στείλουμε όλοι μαζί από τη Θεσσαλονίκη το μήνυμα της αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας, της αυτοδύναμης Ελλάδας που προχωράει σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά!», υπογραμμίζει η Πειραιώς.

Η ομιλία στο Σύνταγμα 

Η τελευταία προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα γίνει στο Σύνταγμα την Παρασκευή 23 Ιουνίου. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει για τη σημασία της ισχυρής αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας και για το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας.