«Η προσέγγιση δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία», επισημαίνει σε ανάρτησή της η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, αφήνοντας αιχμές για την αναφορά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα για τον «γιο της πλύστρας».

Η κ. Αγαπηδάκη επισημαίνει πως τόσο η κόρη και ο γιος της πλύστρας, όπως η κόρη και ο γιος του εφοπλιστή, έχουν κάθε δικαίωμα να δοκιμαστούν και να κριθούν στην πολιτική, αυτό λέει το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας στο οποίο ορκιζόμαστε όλοι οι Βουλευτές.

Και καταλήγει πως ο μόχθος αυτών των ανθρώπων είναι ιερός. Μερικοί τον έχουμε ζήσει, τον ξέρουμε και είμαστε υπερήφανοι για την ταπεινή μας καταγωγή».

Αναλυτικά η ανάρτηση

Όπως επισημαίνει σε ανάρτησή της η κ. Αγαπηδάκη «εμείς πάντως δεν κρίνουμε τους ανθρώπους από το ποια είναι η μάνα τους και ο πατέρας τους αλλά από το ποιοι είναι οι ίδιοι, γιατί αυτή η προσέγγιση είναι φασιστική και δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία.

Η κόρη και ο γιος της πλύστρας, όπως η κόρη και ο γιος του εφοπλιστή, έχουν κάθε δικαίωμα να δοκιμαστούν και να κριθούν στην πολιτική, αυτό λέει το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας στο οποίο ορκιζόμαστε όλοι οι Βουλευτές.

Βέβαια θα πρέπει να παραδεχτώ ότι έχω μεγάλο θαυμασμό στους ανθρώπους που ξεκινάνε από χαμηλά και καταφέρνουν να ανέβουν στην κοινωνική σκάλα. Ο μόχθος αυτών των ανθρώπων είναι ιερός.

Μερικοί τον έχουμε ζήσει, τον ξέρουμε και είμαστε υπερήφανοι για την ταπεινή μας καταγωγή».

Δείτε την ανάρτηση