Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έπνιξαν την 20χρονη με τα χέρια

by news

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η διενέργεια της νεκροψίας -νεκροτομής στην άτυχη γυναίκα που βρήκε χθες φριχτό θάνατο από τρεις κακοποιούς μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά μπροστά στο 11 μηνών μωρό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο πόρισμα αναφέρεται ότι ο θάνατος της επήλθε από απόφραξη αεροφόρων οδών συνεπεία ασφυξίας. Δηλαδή ο δράστης της έκλεισε το στόμα και τη μύτη και με πανί και με τα χέρια μέχρι να ξεψυχήσει.

“Το συγκεκριμένο έγκλημα έχει μια ειδοποιό διαφορά με αρκετά άλλα που γίνονται μετά ληστείας, καθώς πολλές φορές οι ληστές δεν έχουν πρόθεση να σκοτώσουν. Σε αυτή όμως την περίπτωση μιλάμε για μια νέα κοπέλα και μιλάμε για ανθρώπους που ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν αυτή την κοπέλα και αν επιβεβαιωθεί για ασφυκτικό θάνατο μιλάμε για έναν αργό και βασανιστικό θάνατο. Άρα, ο δράστης ήθελε να οδηγήσει το θύμα του στον θάνατο”, τόνισε νωρίτερα στην ΕΡΤ ο ιατροδικαστής Γρήγορης Λέων, προσθέτοντας:

“Επέλεξαν ένα είδος θανάτωσης του θύματος το οποίο προϋποθέτει επαφή δράστη και θύματος. Όλα αυτά θα έχουν πολύ πλούσιο γενετικό υλικό, οι δράστες θα έχουν αφήσει αποτυπώματα και αν όντως η κοπέλα είχε αντισταθεί θα βρεθεί στα νύχια της γενετικό υλικό, όπως και στο σκυλί που θανατώθηκε”.

Στο μεταξύ, σγκλονίζει ο 33χρονος σύζυγος της 20χρονης για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν. Οι έρευνες βασίζονται στην κατάθεσή του καθώς οι τρεις κουκουλοφόροι στραγγάλισαν την κοπέλα μπροστά στα μάτια του και στο 11 μηνών μωρό τους.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα